Om mig

Jeg er uddannet TCM akupunktør i 2012 fra  Nordlyset/ v/akupunktør, læge og gynækolog Kirstine Münster. 

 

Siden har jeg efteruddannet mig i:

 

* cancer

* barnløshed

* mentale og emotionelle ubalancer, angst og stress 

 

Udover det er jeg uddannet erhvervspædagogisk lærer, og har arbejdet som sådan på kosmetikeruddannelsen i Aabenraa i 11 år. Og senere som vejleder og underviser hos Center for Sundhed og Livsstil i 2 år.

 

I 2007 tog jeg uddannelsen som Shiatsu behandler, hvilket er en uddannelse hvor der arbejdes med krop og psyke efter samme teori som akupunktur, dog uden nåle.

 

Jeg har siden 2011 drevet selvstændig virksomhed, hvor jeg tilbyder akupunktur, akupressurmassage og shiatsu. Jeg har erfaring indenfor forskellige områder, bl.a. kvinders overgangsalder, stress, angst, depression, migræne,søvnløshed, allergi, barnløshed og kræft/kemo.

 

I mine behandlinger arbejder jeg meget med kosten, da det ofte viser sig, at patienten spiser forkert ifht. den sygdom/ubalance der er opstået. I det hele taget lægger jeg stor vægt på helhedsorienterede behandlinger og individuel vejledning, da ikke to mennesker er ens, selvom de har den samme diagnose.

 

Jeg er RAB godkendt, hvilket vil sige at du som patient er sikker på, at jeg er opdateret med efteruddannelses kurser, da dette er et krav for at kunne opretholde godkendelsen.

 

Er du medlem af sygeforsikringen Danmark gives der tilskud til akupunktur.

 

Et af mine succeskriterier er at blive undværlig, for så ved jeg at jeg har været katalysator til at "kunne selv". At vejledningen har været "hjælp til selvhjælp".