Psykisk uro

Akupunktur og dens virkning på mig

For et år siden fik jeg min første akupunktur behandling hos Sigrid. Jeg har prøvet akupunktur før og var ikke særligt begejstret, det gjorde ondt og der var ingen forskel efterfølgende. Første gang jeg kom ned til Sigrid skulle jeg egentlig bare have en massage. Snakken faldt hurtigt på den uro jeg altid har haft i kroppen og at akupunktur måske kunne hjælpe, jeg tænkte ”Det kan ikke skade at prøve igen”. Så det gjorde jeg.

Den uro har jeg altid haft i kroppen, fornemmelsen af at have nogle følelser der egentlig ikke hørte hjemme i min krop. Ukrudt i kroppen. Det var som om min hjerne var videre og ikke længere havde brug for disse følelser, men min krop og mit nervesystem holdt rigtig godt fast i dem. Følelserne dukkede op på de mest ubelejlige tidspunkter, jeg kunne stå op om morgenen og være rigtig glad og en time efter, være trist og nedtrykt uden at kunne forklare hvorfor, eller stå op om morgenen og være super nervøs, men for hvad, jeg skulle måske ikke engang noget den dag. Nu efter et år er uroen, eller ’det der ikke helt var på plads’ i min krop, efterhånden ved at være på plads.

 

Før i tiden når der kom modgang i mit liv kunne jeg blive helt bange for at jeg ”skulle starte forfra”.. nu er det mere en følelse af at sådan er livet, alting går op og ned. Det betyder ikke helt så meget at der til tider er modgang, det er helt normalt og alle oplevere modgang og forandringer. De ting jeg prædiker højt og larmende overfor mine kære kan jeg nu også efterhånden begynde selv at efterleve, som fx at lytte til sig selv og følge sine egne behov, har man brug for en lur efter arbejde tager man en lur – det betyder ikke at man er doven. Jeg lytter til mine egne behov og ord nu – altså egentlig lytter jeg til mig selv.

 

26.03.2017/Jeanett Mørck

Angst

I 2009 fik jeg mit første angstanfald som følge af for meget og stressende arbejde.
Det viste sig som hjertebanken, uro i kroppen og søvnløse nætter.
Efter lægebesøg fik jeg ordineret lykkepiller, som jeg har taget over flere perioder
og for at kunne droppe ud af pillerne igen opsøgte jeg selv en psykolog.
Det hjalp en periode men anfaldende blev ved med at vende tilbage.
Jeg læste om behandling med akupunktur og ville prøve om dette var noget som
kunne hjælpe mig.
Da jeg fik kontakt med chiqi var jeg igen i en pilleperiode og ville gerne stoppe.
 
Behandlingerne hjalp, og jeg får rigtig slappet af når jeg ligger med nålene. 
Sammen med Yin Yoga, som jeg også er startet på, er min krop igen kommet i balance.
Jeg vil helt sikkert fortsætte hos Sigrid, da jeg føler at jeg har fundet den rette behandling
som kan holde mine anfald på et minimum.
09.04.2017/Conny Wollesen